Φιλτρο Νερου

Για παραγγελίες άνω των 50,00€ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Νερό: πηγή ζωής! Η καθημερινή και συνεχής λήψη επαρκούς ποσότητας καθαρού νερού είναι απολύτως απαραίτητη και ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της βέλτιστης υγείας. Για να υπάρχει σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, ο μέσος άνθρωπος πρέπει να καταναλώνει 8-10 ποτήρια νερού την ημέρα. Η λήψη του πρέπει να αρχίζει από το πρωινό ξύπνημα, να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε μικρές ποσότητες, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το νερό είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του κυκλοφορικού και πεπτικού συστήματος (πέψη, απορρόφηση και μεταβολισμός των τροφών), της πίεσης του αίματος, της εγκεφαλικής λειτουργίας (τα 3/4 του εγκεφάλου είναι νερό, ενώ βοηθάει σε προβλήματα μνήμης ή εστίασης) και της ρύθμισης της θερμοκρασίας του σώματος.

Σήμερα το θέμα της ποιότητας του πόσιμου νερού, ενδιαφέρει πολλούς καταναλωτές, που ενημερώνονται για κάθε παράγοντα επίδρασης του στην υγεία τους. Μέσα στο νερό του δικτύου υδρεύσεως των πόλεων περιέχεται το εξωτερικά προστιθέμενο χλώριο, για τη απολύμανσή του καθ όλη την διαδρομή του μέχρι τον καταναλωτή, κάποτε δε επιμολύνεται πρόσκαιρα, από βλάβες ή καταστροφές που δυνατόν να συμβούν σ' αυτό. Η επιβάρυνση αυτή μπορεί να είναι από φερτές ύλες, λάσπη, ουσίες ή και μικροοργανισμούς.

Η Ελληνική Οικολογική Εταιρεία Vivo Verde διαθέτει στην αγορά αξιόπιστα και ασφαλή ΝΑΝΟ - οικιακά & MEGA - επαγγελματικά φίλτρα νερού, που βελτιώνουν την ποιότητα του πόσιμου νερού, με τη βοήθεια της ΝΑΝΟ τεχνολογίας.

Filter by Price


0.00 To €1100.00
Κύλιση στην Αρχή